Rreth 2000 gjoba trafiku të shqiptuara në 24 orët e fundit në Kosovë

1 mijë e 711 gjoba trafiku janë shqiptuar në 24 orët e fundit në Kosovë.

Gjatë kësaj periudhe kanë ndodhur 23 aksidente me të lënduar dhe 38  me dëme materiale.

Në 24 orët e fundit janë arrestuar 19 persona dhe 10 janë dërguar në mbajtje.