Faruk Mujka i VV-së zgjidhet kryeshef ekzekutiv i “Ibër-Lepencit”

Faruk Mujka është zgjedhur kryeshef ekzekutiv i Ndërmarrjes Publike “Ibër-Lepenc”, ka bërë të ditur ai të dielën në Facebook.

Mujka shkroi se kjo ndërmarrje është e rëndësishme për zhvillimin ekonomik dhe vend ideal për të kontribuuar.