Këto janë 11 kombëtaret që kanë siguruar deri më tani kualifikimin në Kampionatin Evropian

Deri me tani 11 ekipe kombëtare kanë siguruar pjsëmarrjen në Kampionatin Evropian , i cili do të mbahet vitin e ardhshëm në Gjermani. Kombëtaret si Hungaria , Sllovakia ,Spanja, Skocia, Franca, Anglia, Turqia, Austria, Belgjika dhe Portugalia. si dhe Gjermani që kualifikohet automatikisht si vend nikoqir.
Kujtojme se Kampionati Europian fillon me 14 qershor deri më 14 korrik të vitit 2024