Gjinovci: Për juve që jeni shqetësu, u lirum

Aktivistët e Organizatës për Rritjen e Cilësisë në Arsim, Dibran Hoxha dhe Rron Gjinovci, u arrestuan sot nga policia, pas një aksioni në Fakultetin Filozofik.

Ndërsa, pak momente më parë, Gjinovci ka njoftuar se janë liruar.

“Nuk ekziston mundësi dënimi me vite burg në sistemin e drejtësisë kosovare, sa jena na në gjendje me i bajt për kauzat që i besojmë.

Për juve që jeni shqetësu, u lirum”, ka shkruar ai n’Facebook./Llapi.info