Kosovarët në Poloni: Nuk kemi frikë, qeveria dhe trupat e NATO-s kanë nën kontrollë situatën

“Në bazë të informacioneve tona si shoqatë në mesin e qytetarëve shqiptarë-kosovar që jetojnë në Poloni nuk ka frikë, ata janë duke respektuar rregullat dhe apelin qeverisë lokale që është aty“, kanë thënë nga shoqata Poloni-Kosovë

Shteti polak ende nuk ka dal me qëndrim zyrtar rreth sulmit me raketa në territorin polak ku mbetën të vdekur dy persona në një fshat polak, i cili ndodhet pranë kufirit me Ukrainën.

Në bazë të informacioneve tona si shoqatë në mesin e qytetarëve shqiptarë-kosovar që jetojnë në Poloni nuk ka frikë, ata janë duke respektuar rregullat dhe apelin qeverisë lokale që është aty“, kanë thënë nga shoqata Poloni-Kosovë

Shteti polak ende nuk ka dal me qëndrim zyrtar rreth sulmit me raketa në territorin polak ku mbetën të vdekur dy persona në një fshat polak, i cili ndodhet pranë kufirit me Ukrainën.