Haziri: ShBA-ja i dha shenjat e para të rivlerësimit të raporteve me funksionarët e Kosovës

Nënkryetari i Lidhjes Demokratike të Kosovës, Lutfi Haziri, ka thënë se Shtetet e Bashkuara të Amerikës do t’i ruajnë përjetësisht marrëdhëniet me popullin e Kosovës.

Sipas tij, ShBA-të do t’i dëmtojnë raportet me funksionarët kur e humbin udhën.

“ShBA i tashmë i ka dhënë shenjat e parë të rivlerësimit të raporteve me funksionarët e Kosovës. ‘Këshilla’ e mikut më të madh të shqiptarëve të Kosovës për të mos udhëtuar, është lloj sanksionimi. Kjo është fatale dhe alarmante”.