Asnjë ministër në seancë, deputetët diskutojnë për gjendjen në shëndetësi

Kuvendi i Kosovës të premten ka diskutuar për gjendjen në sektorin e shëndetësisë, raporton Ekonomia Online.

Por asnjë nga ministrat e kabinetit të kryeministrit Albin Kurti nuk kanë marrë pjesë në seancë. Madje vet Kurti gjendet në vizitë zyrtare në Estoni.

Rendi  i ditës

I. Pikat e papërfunduara nga Seanca plenare, e mbajtur më 7 dhe 24 tetor 2022: 

7.    Votimi në parim i Projektligjit nr.08/L-175 për Mbrojtjen e Informacionit të Klasifikuar,
8.    Shqyrtimi i Propozim-rezolutës për gjendjen në sektorin e shëndetësisë,
9.    Shqyrtimi i Rekomandimeve lidhur me Raportin e auditimit për pasqyrat financiare të Ministrisë së Shëndetësisë për vitin 2021,
10.    Shqyrtimi i Rekomandimeve lidhur me Raportin e auditimit për pasqyrat financiare të Shërbimit Spitalor Klinik dhe Universitar të Kosovës për vitin 2021.