Parandalohet një rast i kontrabandës me mallra në veri

Policia ka parandaluar një rast të kontrabandës me mallra në pjesën veriore të vendit.

Përmes një komunikate për media, bëhet e ditur se dje është vërejtur një automjet me të cilin dyshohej se po kryhej kontrabandë me mall,  me ç‘rast automjeti është përcjell dhe më pas është ndaluar nga policia

Gjatë kontrollit të tij është vërejtur se është i ngarkuar me një sasi lëngu, që dyshohet të jetë alkool medicinal.

Automjeti drejtohej nga një mashkull kosovar dhe i njëjti është sjellë në Stacionin Policor Mitrovicë Jugu.

“Rasti është trajtuar në koordinim me organet e drejtësisë dhe më pas është referuar për trajtim së bashku me mallin e konfiskuar tek Dogana e Kosovës. Policia e Kosovës në bashkëpunim edhe me Doganës e Kosovës do të vazhdojnë aktivitetet e përbashkëta me qëllim të parandalimit të krimit dhe kontrabandës së mallrave”, thuhet tutje në komunikatë.