Këto fshatra të Podujevës do të mbesin pa rrymë

KEDS-i ka njoftuar se pasnesër disa vende të Podujevës do të kenë mungesë të energjisë elektrike, si pasojë e disa punimeve, shkruan Llapi.info.

Sipas KEDS-it, në e poshtëshënuara nuk do të ketë rrymë për disa orë.

Njoftimi i plotë:

Nga NS 35/10 [kV] Koliqi do të ndërprehet: Dalja 10[kV] Sharban (kodi: 14016003) nga ora 10:00 deri në ora 15:00.

Vendet: TS Halabak, TS Dyzi 1 dhe 2, TS Tërrnavë dhe TS Bellopojë 1,2,3,4 TS Private (Bellopojë).

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, ndërrimi i izolatorëve dhe shtyllave, shtrëngim i përçueseve, ndërrimi i transformatorit energjetik dhe rritja e kapaciteteve transformuese.