Këto shtatë fshatra të Podujevës do të mbesin pa rrymë sot

KEDS-i ka njoftuar se sot disa vende të Podujevës do të kenë mungesë të energjisë elektrike, si pasojë e disa punimeve, shkruan Llapi.info.

Sipas KEDS-it, në vendet e poshtëshënuara nuk do të ketë rrymë për disa orë.

Njoftimi i plotë:

TS 220/35/10 kV Podujeva  do të ndërprehet: Dalja 10 kV Fshatrat 2 (kodi:14000010) nga ora 09:00 deri në ora  14:00

Vendet: fshatrat: Sibofc, Lluzhan, Penuhë, Lupç i Epërm, Llugë, Majac dhe Popovë.