Vrasja e gruas shtatzënë para Gjinekologjisë, LDK thërret konferencë për media

Sot në orën 13:00, Forumi i Gruas i LDK-së mban konferencë për medie

Përmes një komunikate për media, LDK ka njoftuar se tema e konferencës është vrasjet e grave dhe nevoja urgjente për reagim institucional e shtetëror.

Konferenca mbahet në selinë qendrore të LDK-së