Vërshime nga shiu në disa qytete, Skenderaj në gjendje të rëndë

eshjet e shiut kanë shkaktuar përmbytje nëpër disa qytete të Kosovës të enjten.

Qytetarët e Komunës së Skenderaj kanë shpërndarë fotografi në rrjetin sociale Facebook ku shihen rrugët që janë vështirësuar për kalimin e veturave dhe këmbësorëve.

Qytetari, Fadil Gucati, përmes një postimi në rrjetin social Facebook ka publikuar fotografi nga vërshimet e shiut në qytetit e Skenderaj, aty shihet se vetura  ka ngecur në ujë.

Fotografia e Fadil Gucati