Përfundon takimi për Asociacionin në ambasadën amerikane

Ka përfunduar takimi për çështjen e Asociacionit i thirrur nga ambasada amerikane në Prishtinë.

Nga takimi i pari është parë të dalë shefi i BE-së, Tomas Szunyog, raporton Gazeta Ekspress.

Të ftuar në këtë takim ishin zyrtarë nga Presidenca, Parlamenti e Qeveria, si dhe përfaqësues partiakë, shoqëri civile e ambasadorë.