KF LLapi me strukturë të re të kryesis dhe bordit udhëheqës për edicionin e ri 2023/2024

Klubi Futbollistik “Llapi” në mbledhjen e mbajtur menjëherë pas përfundimit të edicionit 2022/23 ka analizuar rrjedhën e përgjithshme të këtij edicioni dhe ka filluar menjëherë me hapat e organizimit dhe rikonstruimit të strukturave udhëheqëse duke filluar nga kryesia dhe bordi i klubit e ku më pas ditëve në vijim pritet të ketë edhe ndryshime tjera brenda ekipit ku do krijohet një ekip me kualitete dhe cilësi për të synuar arritjen e objektivave.

Kryesia e KF Llapi për edicionin 2023/24 do jetë sikurse në grafikonin e paraqitur:

????? ???????? – ??????? ? ??????/???̈??? ? ??????

????? ????? – ??̈???????? ? ??????/???̈??? ? ?????? 

?????? ???????? – ??̈???????? ? ??????/???̈??? ? ??????

??????? ?????? – ???̈??? ? ??????

?????? ?????? – ???̈??? ? ??????

?????? ?????? – ???̈??? ? ??????

??????? ???????? – ??????? ????????? ? ??????/???̈??? ? ??????

????? ???????? – ??????? ? ??̈????????̈? ? ??????/???̈??? ? ??????

??????? ?????? – ??????? ??????? ? ??????

Kryesia dhe bordi i ri udhëheqës kanë premtuar fjalë pak, punë shumë e angazhim maksimal në arritjen e objektivave që ka klubi për edicionin e ri dhe edicionet vijuese.

Klubit pritet që së shpejti t’i bashkohen edhe njerëz tjerë me vlera në strukturat udhëheqëse.

Për informata tjera dhe risi do njoftoheni me kohë nëpërmjet mjeteve tona të informimit.