“Mallkimi i Gani Germisë ”, Mërgim Berisha merr një nga lajmet më të rënda në karrierën e tij

Mergim Berisha FC Augsburg in Aktion, FC Augsburg vs. Borussia Mönchengladbach, Fussball, 1. Bundesliga, 01. Spieltag, 19.08.2023 DFB regulations prohibit any use of photographs as image sequences and/or quasi-video Augsburg Bayern Deutschland *** Mergim Berisha FC Augsburg in action, FC Augsburg vs Borussia Mönchengladbach, Football, 1 Bundesliga, 01 Matchday, 19 08 2023 DFB regulations prohibit any use of photographs as image sequences and or quasi video Augsburg Bayern Germany Copyright: xkolbert-press/PeterxFastlx

Mergim Berisha do të jetë jashtë fushave për një kohë të gjatë Lojtari i Hoffenheim , e ka pësuar një lëndim në stervitje dhe pritet të mungojë gjatë , pas kontrollave të bëra, është konstatuar se ai ka pësuar një çarje të ligamentit krucial në gjurin e tij të djathtë.

Emri i tij ka qenë shumë i përfolur ditëve të fundit, pasi ish-e dashura e tij që është pjesë e Bigbrother tregoi historinë e tradhtisë.