Policia ndalon shoferin në Prizren, i cili kishte të ndaluar të voziste deri në vitin 2037

Njësia Trafikut Rajonal në Prizren, në një pikë kontrolli të automjeteve, ka identifikuar shoferin duke drejtuar automjetin e tij, mirëpo pas verifikimit i njëjti rezulton se ka ndalesë në drejtimin e mjetit me veprim motorik deri në vitin 2037 si dhe kishte edhe 14  raste tjera të kësaj natyre.

Policia ka njoftuar se i njëjti është larguar nga komunikacioni rrugor dhe është gjobitur me 300 € si dhe i është vazhduar masa mbrojtëse.