Sekretari i Përgjithshëm i NATO-s , javën e ardhshme vjen në Kosovë

Jens Stoltenberg , Sekretari i Përgjithshëm i NATO-s do të nis të shtunën një vizitë 3 ditore , ku në kuader te kesaj vizite ai do të takohet me Kryeminstrin Kurti , e Presidenten Osmani sipas burimeve të “Indeksonline”, ai gjithashtu viziton kampin Nothing Hill të KFOR-it të NATO-s, ku do të takohet me komandantin e KFOR-it, gjeneralmajor Ulutaş dhe do t’u drejtohet trupave. Ai do të takohet gjithashtu me Drejtorin e Ekipit Këshillues dhe Ndërlidhës të NATO-s, gjeneral brigade Hammerstein”.