Vazhdon rënia e çmimit të naftës në bursa, vetëm dje ra 5%

Çmimi i naftës po vazhdon të bie në bursën , ku vetëm dje ra për 5% rënia e çmimi të naftës këtë javë u shkaktua kryesisht nga një rritje e madhe e stoqeve të naftës së papërpunuar në SHBA dhe mbajtjes së prodhimit në nivele rekord, gjë që analistët thonë se shkaktoi shqetësime për kërkesën e dobët në konsumatorin më të madh të naftës në botë, mes prodhimit të lartë.