Zjarrfikësit protestojnë para Qeverisë, ankohen për mospërmbushjen e kërkesave të tyre

Zjarrfikësit e Kosovës, kanë protestuar para objektit të Qeverisë së Kosovës për shkak të mospërmbushjes së kërkesave të tyre, raporton Ekonomia Online.

Ata thanë se janë në një situatë shumë të rëndë sa i përket organizimit, financimit dhe menaxhimit të shërbimit të zjarrfikës dhe shpëtimit dhe se kjo gjendje ka shkaktuar indinjatë.

Madje thanë se protesta do të vazhdojë deri në arritjen e një marrëveshje të pranueshme.