Partia Demikratike e Kosovës thërret konferencë për media, nuk dihet arsyeja!

Partia Demokratike e Kosovës mban sot konferencë për media.

Konferenca do të nisë në orën 13:00 dhe do të mbahet në selinë qendrore të PDK’së.

“Partia Demokratike e Kosovës mban sot konferencë për media, në orën 13:00. Vendi: Selia qendrore e PDK-së. Koha: 13:00”, thuhet në njoftim.