Alpinisti nga Kosova ngjitet në majën e Kilimanxharos, shpalos flamurin e Kosovës

Alpinisti Ramadan Hoti, ka ngjitur njërën nga majat më të larta në botë Kilimanxharon në lartësi prej 5,895m.

Nga 23 pejsmarrës në Ekspediten Kilimanjaro, 21 arritën në majën më të lartë të Afrikës.

Këtë e ka bërë të ditur vetë Hoti përmes një postimi në Facebook.

“Një ënderr u realizua. U bë një ngjitje e mrekullueshme në Kilimanjaro (5895m) me TOKA Expeditions me një grup të shkëlqyer që kënduan gjatë rrugës dhe bënë një ekip të fortë”, ka shkruar ai.