Zgjidhet kryeshefi i Ndërmarrjes “Eko Llapi” Sh.A. në Podujevë

Bujar Çitaku ka marrur më së shumti pikë në konkursin për kryeshef të Ndërmarrjes “Eko Llapi”, shkruan Llapi.info.

Çitaku ka marrë 88 pikë nga kominisioni vlerësues i këtij konkursi.

Konkursi ishte shpallur për të tre pozitat: Zyrtar Kryesor Ekzekutiv, Zyrtar Kryesor Financiar dhe Sekretar Korporativ.