Gjenden mbetje mortore në Prekaz , dyshohet të jenë të personave të zhdukur gjatë luftës së fundit

Komisioni Qeveritar për Persona të Zhdukur , ka njoftuar se gjatë germimeve në fshatin Prekaz të Skënderajt , kanë hasur në disa mbetje mortore të cilat mendohet të jenë të personave të zhdukur gjatë luftës së fundit në Kosovë

“Pas gërmimeve në lokacionin Arbanë, Prizren, sot gjatë ditës, ekipet e Komisionit Qeveritar për Persona të Zhdukur, Institutit të Mjekësisë Ligjore dhe Drejtorisë së Policisë për Hetimin e Krimeve të Luftës, kanë vazhduar gërmimet edhe në lokacionin e varrezave në fshatin Prekaz, Skenderaj” njoftuan ata