Podujevë; Këta janë shtatë nxënësit më të mirë në lëndën e matematikës

Është mbajtur gara e matematikës në Gjimnazin “Aleksandër Xhuvani”, në Podujevë, shkruan Llapi.info.

Diella Kika; Blerta Ferati; Festim Gashi, janë nxënësit fitues në garën e bërë për klasët e 12-ta.

Ndërsa, për klasët e 11-ta, dy vendet e para i zunë; Gerti Parduzi; Mirlind Arifi.

Kurse, Dion Gashi dhe Diellorita Xhemajli, janë fitues të garës për klasët e 10-ta.

Njoftimi i plotë i Gjimnazit;

Aktivi i Fushes se Matematikes, ka organizuar garat ne nivel te shkolles. Nga keto gara jane zgjedhur edhe nxenesit/et te cilet do te perfaqesojne shkollen tone ne garat e Olimpiades Matematike Komunale:

Klasa 12:
Diella Kika; Blerta Ferati; Festim Gashi

Klasa 11:
Gerti Parduzi; Mirlind Arifi

Klasa 10:
Dion Gashi; Diellorita Xhemajli

Urojme per suksese te nxenesve te shkolles sone edhe ne garat e nivelit komunal dhe perfaqesim sa me te suksesshem edhe ne Olimpiaden Matematike te Kosoves.

Pergezojme aktivin e matematikes per perkushtimin dhe ne vecanti profesoret Alban Syla dhe Agnesa Ejupi qe monitoruan me sukses organizimin dhe mbarevajtjen e testit!