Qërim Qerimi zgjidhet rektor

Qerim Qerimi është zgjedhur rektor i Universitetit të Prishtinës “Hasan Prishtina”.

Ai është zgjedhur me gjashtë vota për.

Kandidatët për këtë pozitë ishin But Dedaj, Sefer Avdiaj, Ermir Rugova, Qerim Qerimi dhe Ilir Tolaj

Procesi i zgjedhjes së rektorit të ri, vjen pas shkarkimit nga këshilli drejtues i UP-së të ish- rektorit, Naser Sahiti.

Qërim Qerimi zgjidhet rektor