Qeveria ndanë 287 mijë euro për ish delegatët që shpallën Pavarësinë në vitin 1990

Qeveria e Kosovës , sot i ka ndarë  287 mijë euro për kompensim të njëhershëm të ish- delegatëve të Kuvendit të Kosovës që shpallen Pavarësinë dhe Kushtetutën e Kosovës në Kaçanik në vitin 1990. Ky vendim është marrë sot në mbledhjen e Qeverise. Po ashtu sipas njoftimit shuma do të ndahet proporcionalisht për të gjithë delegatët që janë gjallë ndërsa për delegatët e vdekur do të përfitojnë familjarët sipas ligjit për familjen.

“U ndan 287 mijë euro për kompensim të njëhershëm të ish- delegatëve të Kuvendit të Kosovës që shpallen Pavarësinë dhe Kushtetutën e Kosovës në Kaçanik në vitin 1990. Shuma do të ndahet proporcionalisht për të gjithë delegatët që janë gjallë ndërsa për delegatët e vdekur do të përfitojnë familjarët sipas ligjit për familjen”, thuhet në njoftimin e Qeverisë./IndeksOnline/