Arrihet marrëveshja për targat

Joseph Borrell ka njoftuar se Kosova dhe Serbia kanë arritur marrëveshjen për targat.

“Ne kemi nje marreveshje!

Me kënaqësi ju njoftoj se kryenegociatorët e #Kosovës dhe #Serbisë nën lehtësimin e BE-së kanë rënë dakord për masat për të shmangur përshkallëzimin e mëtejshëm dhe për t’u përqëndruar plotësisht në propozimin për normalizimin e marrëdhënieve të tyre”, shkruan ai në Twitter.