Vendet që do të mbesin pa rrymë sot në Podujevë

KEDS-i ka njoftuar se sot disa vende të Podujevës do të kenë mungesë të energjisë elektrike, si pasojë e disa punimeve, shkruan Llapi.info.

Sipas KEDS-it, në vendet e poshtëshënuara nuk do të ketë rrymë për disa orë.

Njoftimi i plotë:

TS 220/35/10 kV Podujeva do të ndërprehet: Dalja 10 kV Letanci (kodi: 14000012) nga ora 10:00 deri në ora 15:00.

Vendet: Obrançë, Peran, Obrança 1, 2, 3, Bradash, Bajqinë, Katunishtë, Lepajë, Dobratin 1 dhe Ferma e Pulave Peran.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, ndërrimi i izolatorëve dhe shtyllave, shtrëngimi i përçuesve.