Komuna e Podujevës shpall konkurs për punëtorë

Komuna e Podujevës ka shpallur dy konkurse për punëtorë, shkruan Llapi.info.

Sipas njoftimeve, një i tillë është hapur si zyrtar për Shërbime Sociale.

Kurse, në konkursin e dytë po kërkohet një teknik i Pylltarisë për Mbrojtje dhe Monitorim.

Afati për aplikim është nga 15/12/2022 – 22/12/2022.

Duke klikuar në pjesën e hijezuar me të kaltër, mund t’i lexoni ta plota kushtet dhe mënyrën e aplikimit./Llapi.info