Gjyshja ‘boss’ nga Podujeva bëhet virale në “Tik-Tok” me mbesat e saj

Vallëzim i tyre u kthye në një trend “Tik-Tok-u”. Ajo që theu rekord shikueshmërie dhe që u bë virale është 64-vjeçarja nga Podujeva, e cila realizoi këtë vallëzim bashkë më mbesën e saj, Alketa Bislimi.

Si mbesa e parë në familje, Alketa ka një raport shumë të veçantë me gjyshen.
Tregon se komentet janë shumë pozitive.

Video në linkun më poshtë: