Komisioni hetimor për energji vazhdon intervistimin e dëshmitarëve

Komisioni Hetimor Parlamentar në lidhje me procesin e vendimmarrjes në sektorin e energjisë për periudhën 2006-2022, në nivelin legjislativ, ekzekutiv, rregullator dhe në ndërmarrje publike sot do të mbajë mbledhje.

Në këtë mbledhje do të bëhet intervistimi i dëshmitarëve nga KEK për periudhën 2018-2022: Njazi Thaçi, ish-kryeshef i KEK-ut, Luigj Imeri, ish U.D. Kryeshef i KEK-ut, Perparim Kabashi, ish U.D. Kryeshef i KEK-ut, Nagip Krasniqi, Kryeshef i KEK-ut, Faruk Hajrizi, ish Kryesues i Bordit të KEK-ut, Rrezarta Pllana, ish Kryesuese e Bordit në KEK, Hysen Fazliu, ish Kryesues i Bordit të KEK-ut, Musa Misini, ish-Kryesues i Bordit të KEK-ut dhe Skender Haziri, Kryesues i Bordit të KEK-ut.

Po ashtu në këtë mbledhje do të bëhet edhe intervistimi i dëshmitarëve nga ZRRE: Ali Hamiti, ish anëtar i Bordit të ZRRE-së, Izet Rushiti, ish anëtar i Bordit të ZRRE-së dhe Krenar Bujupi, ish anëtar i Bordit të ZRRE-së.

Ndryshe ky komision deri tani ka mbajtur disa mbledhje.

/GazetaSinjali/