Arrestohet personi i kërkuar në Podujevë

Një person i kërkuar është në Podujevë, raporton Llapi.info.

Sipas Policisë së Kosovës, arrestimi i tij është bërë në bazë të urdhëresës së lëshuar nga gjykata.

I njëjti është dërguar në vuajtje të dënimit.

Policia s’e ka bërë të ditur identitetin dhe arsyet që kanë çuar në arrestimin e të dyshuarit.

Llapi.info do t’iu mbajë të informuar./Llapi.info