Nxitje dhe urrejtje: Në Serbi, fëmijëve mbi 9 vjeç u shiten libra propagandues kundër Nato-s

Një libër i ri ka dalë në shitje në Serbi , raporton Gazeta Express .

Me kopertina të forta mbi këtë libër është I vizatuar një fëmijë dhe ka një titull propagandues.

Për ata që nuk kuptojnë serbisht “Srbi protiv Nato” do të thotë serbët kundër Natos.
Kjo ka bërë këngëtarin Genc Prelvukaj të reagojë.

“Ky libër është literaturë për fëmijë në Serbi. Një shtet dhe shoqëri e sëmurë që edukon fëmijët për të urryer të tjerët. Kësaj shoqërie i konsumojmë produktet, derisa kreu shqiptar i bën avokatinë para botës”, ka shkruar ai. /Gazeta Express