Këto 16 fshatra të Podujevës do të mbesin sot pa rrymë

KEDS-i ka njoftuar se sot disa vende të Podujevës do të kenë mungesë të energjisë elektrike, si pasojë e disa punimeve, shkruan Llapi.info.

Sipas KEDS-it, në e poshtëshënuara nuk do të ketë rrymë për disa orë.

Njoftimi i plotë:

Nga TS 220/35/10(20)kV Podujeva do të ndërprehet: Dalja 10kV Bajqinë-Pollatë (kodi: 14000014) prej orës 11:00 deri në ora 15:00

Vendet: Bajqinë, Kerpimeh, Repë, Pollatë, Dvorishtë, Sllatinë, Reçicë, Zhiti, Sylevicë, Brecë, Tërnavicë, Murgull, Zakut, Metehi, Dobërdol, Fan Zahir Pajazit, Letanc te Rexha dhe Smajlovit.