Njoftim me rëndësi për ata që kanë aplikuar në Policinë e Kosovës

Policia e Kosovës njofton për fazën e testimit psikologjik dhe kontrollimit mjekësorë sipas konkursit për zyrtar policorë.

Policia thekson se vetëm kandidatët që përfundojnë me sukses testimin psikologjik do të informohen  të njëjtën ditë nga zyrtari përgjegjës për datën dhe kohën e mbajtjes së  kontrollimit mjekësorë.

Për më shumë informata rreth mbajtjes së testimit, shihni postimin më poshtë:

Fotografia e Kosovo Police
Fotografia e Kosovo Police
Fotografia e Kosovo Police
Fotografia e Kosovo Police
Fotografia e Kosovo Police
Fotografia e Kosovo Police
Fotografia e Kosovo Police
Fotografia e Kosovo Police
Fotografia e Kosovo Police
Fotografia e Kosovo Police
Fotografia e Kosovo Police