Lajm i mirë për magjistralen Podujevë – Prishtinë; Ndahen 38 milionë euro dhe hapet tenderi

Ministri i Mjedisit, Planifikimit Hapësinor dhe Infrastrukturës, Liburn Aliu, ka njoftuar për përfundimin e shpronësimeve dhe hapjen e afatit për pranimin e tendereve për ndërtimin e rrugës nacionale Prishtinë-Besi-Podujevë.

Sipas ministrit Aliu, pritet që puna e ndërtimeve të vijojë sa më shpejt.

Plot 38 milionë euro janë ndarë për përfundimin e rrugës nacionale Prishtinë-Besi-Podujevë.

Tani pasi që ka përfunduar elaborati i shpronësimit dhe që kemi marre deklaratën për disponueshmërinë e mjeteve nga MFPT, sot është hapur afati për pranimin e tenderëve për ndërtimin e rrugës nacionale Prishtinë-Besi-Podujevë.

Presim që sa më shpejtë të vijojë puna për ndërtimin e rrugës Prishtinë-Podujevë, një investim infrastrukturor me rëndësi madhore për të gjithë qytetarët e Kosovës, qarkullimin rrugor në përgjithësi, por dhe për zhvillimin ekonomik të vendit” njofton ministri Aliu.