E la mërgimin për UÇK-në, zyrtari policor në Podujevë pensionohet para William Walkerit

Një pension të veçantë kishte një zyrtar policor në Podujevë. Bëhet fjalë për Muhamet Beqirin, i cili përmes një shkrimi në Facebook ka bërë të ditur ditën e tij lamtumirës nga organi më i lartë i sigurisë në vend.

Pjesëmarrës në ceremoninë e pensionimit ishte edhe amerikani legjendar, që i doli në ndihmë Kosovës, William Walker, transmeton Indeksonline

Postimi i plotë:

Kam nderin dhe kënaqësinë qe sot para jush t’i them disa fjale per udhëtimin e punës sime, pasi sot është pensionimi im.

Pensionimi eshte akt qe permbyll ciklin e marredhenies se punes.Ky cikel qe per mua zgjati per rreth 40 vite.Arrita qe punen time ta perfundoj me sinqeritetin dhe zellshmerine time me te larte.Ne vitet e 80-ta kur fillova karieren time.