Vidhen para e dokumente në Qendrën e rexhistrimit Civil në Podujevë

Në qendrën e rexhistrimit Civil dhe të automjeteve në Podujevë ,hajnat kan vjedhur sot dokumente e para të gatshme në vlerë rrethë 6 mije euro .
Sipas dëshmitarërve ,hajnat e maskuar kan hyrë në objektin e kesaj qendres në të cilën ndodhet edhe njësia e PTK-se ,dhe me pas kanë demoluar orendit e ndryshme ,duke marr me veti marr rrethë 6 mije euro të gatshme njoftojnë burimet e radio Vizionit
Kjo është hera e dytë brenda një periudhe 1 vjeqar qe ky objekt eshte cak i vjedhjes ,ndërkohe qendra nuk ka sigurim të personelit tash e disa vite
Policia e Kosovës ,ka qenë në vendin e ngjarjes dhe hetimet per kete rast kan filluar
Qendra e rexhistrimit Civil dhe të automjeteve,nuk ka mundur të filloi punën deri në 0ra 15 .00 të ditës së Hëne.