Minatorët e Trepçës hyjnë në grevë

Minatorët e minierës me flotacion  kanë hyrë sot në grevë. Kështu është bërë e ditur në një njoftim nga Sindikata e Pavarur e Minatorëve të Trepçës.

“Ju njoftojmë se sot minatorët e Minierës me Flotacion, janë futur në grevë brenda në minerë (në galeri)”, thuhet në njoftim.

Nderkohë Sidikata e Punëtorëve ka bërë të ditur se kërkesat e tyre janë :

1. Realizimi pagës mujore me kohë nga data: 06-10.

2. Shkarkimi i menagjmentit (kryeshefit)

3. Sigurimi shëndetsor dhe kushtet e punës.