Agjenda e takimeve të Kurtit dhe Vuçiqit me liderët evropianë

Kryeministri Albin Kurti po qëndron në Bruksel ku sot gjatë ditës do të takohet me liderët e Francës , Gjermanisë , Italisë , dhe ata të Bashkimit Evropian . Në ndërkohë kjo do të jetë agjenda e tij :

Sipas agjendës së publikuar nga Komisioni Evropian, takimet do të zhvillohen prej orës 13:30.

Po ashtu, këta liderë do ta takojnë edhe presidentin e Serbisë, Aleksandar Vuçiq.

Sipas së njëjtës agjendë, edhe takimet me presidentin serb do të zhvillohen në të njëjtën kohë.