Përfundon takimi i kryeministrit Kurti me liderë evropianë

Ka përfunduar takimi mes Kurtit dhe liderëve evropian , por as kryeministri i Kosovës e as liderët e tjerë të Francës , Gjermanisë e Italisë nuk janë prononcuar për media , por pritet të ketë një deklarim , pasi këta te fundit të zhillojnë takim edhe me Presidentin serb Aleksandar Vuçiq , raporton Klan Kosova