Policia e Kosovës , apel për vozitësit në pragë të sezonës dimërore

Policia e Kosovës ka bërë apel te vozitësit për kujdes të shtuar gjatë vozitjes në sezonën dimërore, njëkohësisht ata kanë njoftuar së nga data 15 nëntor obligohen shoferët që të pajisen me goma dhe paisje tjera dimërore , në të kundërten ata rrezikojnë të gjobiten nga organet e rendit