Arrestohet Dardan Molliqaj , dhe disa aktivist tjerë të PSD-së

Është arrestuar Kryetari i PSD-së, Dardan Molliqaj

PSD-ja është duke protestuar para hotelit ku pritet të mbajë konferencë Kryetarja e Dhomave të Specializuara të Gjykatës Speciale, Ekaterina Trendafilova.

Ata janë duke e kundërshtuar vizitën e saj në Kosovë.

Ndërsa aktivistja e PSD-së, Teutë Rrusta, ka publikuar emrat e 5 bashkëpartiakëve tjerë të saj të PSD-së që kanë mbetur të arrestuar pas aksionit kundërshtues ndaj kryetares së Gjykatës Speciale, Ekaterina Trëndafilova.

Ajo ka treguar se të arrestuar kanë mbetur: Zgjim Hyseni, Nol Nushi, Korab Korça, Agron Kabashi dhe Gent Ibrahimi.