Mblidhet Komisioni për menaxhimin me rezervat shtetërore , ja për çfarë do të diskutohet

Komisioni Hetimor Parlamentar në lidhje me procedurat për furnizimin dhe menaxhimin me rezervat shtetërore, keqpërdorimet dhe abuzimet e mundshme me rezervat shtetërore nëpërmjet kualifikimit të procedurës si sekret shtetëror për furnizime të tilla do të diskutojë rreth angazhimit të ekspertëve.

Diskutimi do të mbahet në ambientet e Kuvendit të Kosovës.