Medalje dhe mirënjohje, këta janë pjesëtarët e dalluar të FSK-së për këtë vit

Me medalje për “Shërbim të Shquar” janë dekoruar pjesëtarët e dalluar për shërbim të shquar në kryerjen e detyrave me përgjegjësi të lartë: gjeneralmajor Gëzim Hazrolli, gjeneralmajor Irfete Spahiu, gjeneral brigade Jeton Dreshaj, gjeneral brigade Ilir Qeriqi, kolonel Haki Xhemajli, kolonel Fadil Hoxha, kapiten Çlirim Morina, kapiten Feti Prronaj, toger Adin Musiç, toger Granit Revuçi.

Me medalje për “Shërbim të shquar” po ashtu janë dekoruar: nëntoger Agon Loshaj, rreshter major Gani Dilaveri, rreshter major Rexhep Bytyqi, rreshter master Zymer Krasniqi, rreshter i klasit të parë Arben Sadikaj, rreshter i klasit të parë Njazi Ajeti, rrreshter shtabor Liriman Maxharri, rreshter shtabor Liridon Dumani, rreshter shtabor Egzon Muji, rreshter shtabor Samir Peci, rreshter shtabor Faruk Miftaraj, rreshter Përparim Jakupi, tetar Mirjetë Gela, ushtar i klasit të parë Drilon Bajrami.

Me medalje për “Pjesëmarrje në Operacione Ndërkombëtare” janë dekoruar pjesëtarët pjesëmarrës në operacione ndërkombëtare: toger Ardit Deliu, nëntoger Aldi Blyta, rreshter Dardan Graceni, tetar Gazmend Hajra, tetar Shkodran Kokalla, tetar Edison Sejdiu, ushtar i klasit të parë Shpëtim Shyti, ushtar i klasit të parë Adhurim Neziri, ushtar i klasit të parë Edon Brahimi, ushtar i klasit të parë Ardian Begu, ushtar i klasit të parë Mendim Bellaqa, ushtar i klasit të parë Gazmend Brahimaj.

Me medalje për “Arritje të Jashtëzakonshme” janë dekoruar pjesëtarët për arritje dhe shërbim të jashtëzakonshëm, të dalluar në zbatimin e detyrave, të gatishmërisë, stërvitjes, disiplinës dhe bashkëpunimit: Major Festim Selimi, rreshter shtabor Rafet Gashi, ushtar i klasit të parë Arlind Gllareva, ushtar i klasit të parë Arlind Begaj, ushtar i klasit të parë Besnik Raqi, ushtar i klasit të parë Ardit Krasniqi,

Për kontributin e dhënë në realizimin e detyrave dhe përgjegjësive mirënjohje ju ndanë: nënkolonel, Ramiz Bytyqi.

Po ashtu mirënjohje kanë marr Driton Ramaj, Fatmir Muqolli, Arsim Tahiri, Isa Xhemajli, Hidajete Rexha, Arben Hoti, Ilir Mujota, Igballe Zhabari, Labinot Mazreku dhe Betim Jashari.