William Walker: Kur të vdes, dua të varrosem në Kosovë

Ish-ambasadori William Walker, në emisionin “Politiko” me Kushtrim Sadikun i ftuar dje ka diskutuar për 25 vjetorin e Masakrave të Reçakut.

Tutje poashtu gjatë rrëfimit të tij, Walker ka shprehur një dëshirë të tij ku ai dëshiron të varroset në Kosovë kur të vdes, raporton Gazeta10.

“Unë do të isha shumë i lumtur që kam thënë se kur të vdes, unë dua të varrosem këtu dhe kjo është dëshira ime dhe isha me disa kosovarë duke biseduar dhe thashë më vetë se dua të varrosem këtu”, ka thënë ai./Gazeta10/