Sonte nis Big Brother VIP Kosova

Sonte nga ora 21:00, nis spektakli më i madh kosovar, Big Brother VIP Kosova.

Edicioni i parë i cili vjen për herë të parë në Kosovë, sjell surpriza plot e emocione të forta me personalitete të ndryshme nga bota e VIP-ave.

BBVK do të drejtohet nga Alaudin Hamiti dhe Jonida Vokshi, ndërkaq opinionin e tyre do ta shprehin Olti Curri dhe Afërdita Paqarada.