Vajza nga Podujeva ka nevojë urgjente për ndihmë, kërkohen 23 mijë euro për shërimin e saj

Ajete Ademi nga fshati Zhiti i komunës së Podujevës, ka nevojë për ndihmën e atyre që kanë mundësi.

Ajo vuan nga sëmundja e veshkave dhe për shërimin e saj nevojiten 23 mijë euro.

Ajetës do t’i duhet ndërrimi i veshkave dhe ky operim bëhet vetëm jashtë vendit.

Ajo është e martuar në Mitrovicë, andaj edhe vendbanimi dhe adresa është i shkruar në këtë komunë.