Mediat izraelite: Ndeshja Kosovë-Izrael zhvillohet më 12 nëntor

Përpjekjet e Federatës Izraelite të Futbollit për të shtyrë ndeshjen kundër Kosovës në dhjetor ose mars 2024 ishin të pasuksesshme.

Mediat izraelite raportojnë se UEFA ka caktuar datën e ndeshjes në Prishtinë më 12 nëntor, transmeton Gazeta Express.

Është e rëndësishme të theksohet se kjo datë nuk është një datë zyrtare e lëshimit të UEFA-s për lojtarët e ekipit kombëtar, duke shkaktuar potencialisht komplikime.

Shumica e lojtarëve të Kosovës garojnë jashtë vendit dhe do të jenë të zënë me klubet e tyre dhe e njëjta gjë mund të thuhet për disa nga lojtarët kryesorë të Izraelit.

Ndeshja Kosovë-Izrael ishte paraparë të zhvillohet më 15 tetor, por u shty për shkak të situatës e cila u krijua atje.