Mijëra gjoba në trafik brenda ditës

Policia e Kosovës brenda 24 orëve të fundit ka shqiptuar 2 mijë 396 gjoba kundërvajtëse ndaj pjesmarrësve në komunikacion që kanë thyer rregullat e trafikut.

Sipas policisë, brenda ditës kanë ndodhur 13 aksidente trafiku me persona të lënduar dhe 38 të tjera me dëme materiale.